Δείπνο στο ηλιοβασίλεμα

Το κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα συνεπαίρνει, σαγηνεύει και συγκινεί. Φανταστείτε τώρα να το ζείτε εν πλω, μέσα στο απέραντο γαλάζιο, την ώρα που ο ήλιος βουτά, τα χρώματα αλλάζουν και η μαγεία παίρνει μορφή.

Γι'αυτή τη ρομαντική κρουαζιέρα, το σκάφος ξεκινάει από την Αλυκή δύο(2) ώρες πριν το ηλιοβασίλεμα και βάζει πλώρη για μαγευτικές παραλίες, όπου θα κάνετε τις απογευματινές σας βουτιές. Μετά το κολύμπι, απολαύστε το ποτό ή το κρασί σας, ενώ εμείς ετοιμάζουμε το δείπνο με τον παραδοσιακό τρόπο, με φωτιά στην παραλία και BBQ (καιρού επιτρέποντος). Το δείπνο περιλαμβάνει συνήθως ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, ενώ - κατόπιν συνεννόησης - μπορεί να προσαρμοστεί στα γαστρονομικά σας γούστα.

Η διάρκεια αυτού του υπέροχου ταξιδιού είναι 3 ώρες και η κρουαζιέρα είναι αποκλειστικά ιδιωτική.

Ο καπετάνιος επιλέγει μια από τις παρακάτω διαδρομές ανάλογα πάντα με τις καιρικές συνθήκες και με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια της κρουαζιέρας σας.

Διαδρομές

  • Διαδρομή 1. Αναχωρούμε από την Αλυκή για τα Παντερονήσια. Εκεί θα κάνετε το απογευματινό σας μπάνιο, στα κρυστάλλινα νερά της “Γαλάζιας Λίμνης”. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο, το νησάκι με το κατάλευκο ξωκλήσι, για να δειπνήσουμε.