Γάμος

Το πιο ρομαντικό σας όνειρο γίνεται πραγματικότητα στα νησιά μας. Έχετε φανταστεί το γάμο σας σε ένα εκκλησάκι στη μέση της θάλασσας; Στην Ανάληψη, στην Πάρο; Στον Άγιο Νικόλαο ή στην Παναγιά Φανερωμένη, στην Αντίπαρο; Θέλετε να κάνετε μία εντυπωσιακή είσοδο σε ένα από τα γραφικά ξωκλήσια μας, πάνω στο κύμα, όπως ο Αη Γιάννης ο Δέτης; Εμείς αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της νύφης και του καλέσματος και εγγυόμαστε την υψηλή αισθητική και τη φωτογένεια του σκάφους μας.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας ανθρώπους, που θα σας συνοδέψουν την ημέρα του γάμου σας, μία μοναδική εμπειρία. Οργανώστε ένα pre-wedding πάρτυ για την παρέα ή την οικογένειά σας, στις πιο όμορφες παραλίες, με βουτιές, μουσική, φαγητό και ποτό ή ένα after-wedding δείπνο στο ηλιοβασίλεμα για φωτογράφιση, ρομαντισμό και μαγεία. Οργανώστε κάτι ιδιαίτερο που θα θυμάστε για πάντα.

 

Bachelor party…

Ναυλώστε το καΐκι με τους φίλους σας, για ένα ξεφάντωμα που θα σας μείνει αξέχαστο και θα συνδέεται για πάντα με την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας, το γάμο σας. Με όλες τις ανέσεις, τη μουσική, το φαγητό και το ποτό, το “Μιχαήλ Ζέππος” προσφέρεται για πάρτυ που θα γράψουν ιστορία! Μπορείτε να συνδυάσετε το γλέντι εν πλω με φωτιά στην παραλία, μπάρμπεκιου και beach party!