Ιδέες

Η βασική μας ιδέα είναι να σας κάνουμε να νιώσετε ντόπιοι, να γνωρίσετε τον τόπο μας και τις συνήθειες των ανθρώπων του, να δείτε μέσα από τη ματιά μας και να περάσετε αξέχαστα. Εγγυόμαστε τη μοναδικότητα της εμπειρίας που σας προσφέρουμε και βάζουμε φαντασία, για να δημιουργούμε κάτι ξεχωριστό, ειδικά για εσάς.
Στις παρακάτω προτάσεις προσθέστε τον δικό σας χαρακτήρα και ελάτε να πλεύσουμε, με πρίμο τον καιρό!

Ψάρεμα

Το ψάρεμα είναι είναι χόμπι, μεράκι, απόλαυση. Η προετοιμασία, η επαφή με τον θαλάσσιο κόσμο, η καλή ψαριά κρύβουν μία μεταδοτική γοητεία. Το “Καπτα-Μιχάλης”, ένα ταχύπλοο σκάφος, ειδικά κατασκευασμένο για την αλιεία, είναι η εναλλακτική μας πρόταση, για εξορμήσεις ψαρέματος. Βάλτε εσείς τη διάθεση και τη λαχτάρα για το ψάρεμα, και εμείς θα σας παράσχουμε τον αλιευτικό εξοπλισμό και την πείρα μας.

  • Χωρητικότητα 12 ατόμων.
  • Διαθέσιμο από το Μάρτιο έως και το Νοέμβριο.
  • Το σκάφος αναχωρεί με ανέμους εντάσεως έως 6 μποφόρ.
  • Λόγω των μελτεμιών που πνέουν στις Κυκλάδες, το ψάρεμα γίνεται πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.
  • Οι καλύτεροι μήνες για ψάρεμα καλαμαριών είναι οι Σεπτέμβρης – Οκτώβρης – Νοέμβρης. Τους υπόλοιπους μήνες ψαρεύουμε χταπόδια κλπ.

Κινηματογραφικά/ τηλεοπτικά γυρίσματα

Το τρεχαντήρι μας προσφέρεται για κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά γυρίσματα, όντας ιστορικό και, συγχρόνως, ανακαινισμένο, παραδοσιακό και πολύ φωτογενές!

Family and class reunions

Οργανώστε μία οικογενειακή σύναξη ή ένα reunion με τους παλιούς σας συμμαθητές, πάνω στο σκάφος. Πρόκειται σίγουρα για κάτι το διαφορετικό, που θα τους εκπλήξει ευχάριστα!

Private events

Πρώτο ραντεβού; Πρόταση γάμου; Επέτειος; Ρομαντική βαρκάδα στο ηλιοβασίλεμα; Εσείς βάζετε τη φαντασία και εμείς το σκάφος!

Team building

Οι διευθύνσεις ανθρώπινου δυναμικού σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα team building events (εκδηλώσεις παρακίνησης & σύσφιξης σχέσεων των στελεχών) ως ένα σημαντικό εργαλείο, για την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Η εκδρομή με το “Μιχαήλ Ζέππος” πληροί όλες τις προδιαγραφές για ένα επιτυχημένο team building event.

Γενέθλια / Πάρτι Έκπληξη

Κάντε έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στη μέση του πελάγους! Ευχηθείτε τους, χορέψτε και βουτήξτε στη θάλασσα! Χτίστε για τα παιδιά μια τούρτα στην άμμο, σκαρώστε ένα πάρτι σε έναν κολπίσκο ή σβήστε τα κεράκια σε μία σπηλιά! Περάστε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο!