Καλώς ήρθατε

“Νιώστε ντόπιος”σημαίνει ζήστε κάτι που για εμάς δεν είναι τουριστική πολυτέλεια, αλλά σχεδόν καθημερινότητα. Η βόλτα με τα παραδοσιακά σκάψη μας είναι ένας από τους πιο ωραίους τρόπους να περάσουμε καλά μαζί με την οικογένεια και την παρέα μας, να ψαρέψουμε, να φάμε και να γλεντήσουμε.

Αποδράστε από την πεπατημένη των καλοκαιρινών διακοπών, εξερευνήστε απρόσβατες ομορφιές της Πάρου και της γειτονιάς της, γνωρίστε το φαγητό και τις συνήθειές μας και ανακαλύψτε την απελευθερωτική εμπειρία.

Κρουαζιέρες

Οι ολοήμερες διαδρομές μας ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ταξιδευτή που θα ήθελε να δει πλευρές και ακρογιάλια του νησιού μας προσιτά μόνο από θάλασσα και να δοκιμάσει γεύσεις που μόνο η σπιτική κουζίνα μπορεί να προσφέρει σε στρωμένο τραπέζι, εν πλω.

  • Οι ιδιωτικές μας κρουαζιέρες είναι μόνο για σας και την παρέα σας!
  • Στις ημι-ιδιωτικές κρουαζιέρες μοιράζεστε το σκάφος με άλλες παρέες, έως και 17 άτομα. (minimum 6 άτομα).
  • Δείπνο στο Ηλιοβασίλεμα

Σχετικά με εμάς

Το “Μιχαήλ Ζέππος” αποτελεί οικογενειακή “υπόθεση”. Ανήκε πάντα στην οικογένεια είτε ως ψαροκάικο, είτε ως τουριστικό επιβατηγό. Το 2010 το ανακαινίσαμε, για να πηγαίνουμε τις τσάρκες μας.

Από τότε, ο Δημήτρης – καπετάνιος και εξαίσιος μάγειρας – το συντηρεί και το φροντίζει όλες τις εποχές του χρόνου, με το αστείρευτο μεράκι που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του.

Δείτε τις κρουαζιέρες μας

Δρομολόγιο 1: Αντίπαρος

Δρομολόγιο 1: Αντίπαρος

Εξερευνήστε την Αντίπαρο και τα πεντακάθαρα νερά της
Δείπνο στο Ηλιοβασίλεμα

Δείπνο στο Ηλιοβασίλεμα

Ζήστε εν πλω το Ηλιοβασίλεμα, μέσα στο απέραντο γαλάζιο

Μπουκιά και συχώριο


Ιδιαίτερη προσοχή έχουμε δώσει σε αυτόν τον τομέα, διότι είμαστε λάτρεις του νόστιμου, αγνού και φρέσκου φαγητού. Τα ψάρια είναι ολόφρεσκα από τα καΐκια της Πάρου…

#104 - An access token is required to request this resource. Here are some possible solutions to fix the error.